Plantes comestibles
Cap de cuina i director de Terram, fa molts anys que es dedica al món de l'alta gastronomia, i és per això que va participar en aquesta trobada al Palau de Fires de Girona.
Cuina amb algues, un aliment amb gran potencial a la cuina
Cap de cuina i director de Terram, fa molts anys que es dedica al món de l'alta gastronomia, i és per això que va participar en aquesta trobada al Palau de Fires de Girona.
Adrià Bou ponent del Fòrum Gastronòmic de Girona 2022
Cap de cuina i director de Terram, fa molts anys que es dedica al món de l'alta gastronomia, i és per això que va participar en aquesta trobada al Palau de Fires de Girona.
Un postre d’Adrià Bou entre els seleccionats per PastryRevolution
PastryRevolution se centra en les seves 180 pàgines a presentar els treballs dels millors forners i pastissers, tant en l'àmbit nacional com internacional.
Adrià Bou entre els 20 xefs de nova generació
Ara, una nova generació de cuiners, inspirant-se en aquells pioners i en els seus continuadors, demostra que la cuina catalana continua sent un dels motors de la gastronomia mundial.
‘Wine bars’, l’última experiència enoturística
El turisme del vi enriqueix l’oferta d’activitats en un moment de plena efervescència a Catalunya i augment del seu reconeixement internacional.