TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI

DINARS:

Dissabte i diumenge de 13:30h a 15:30 h

SOPARS:

de dimarts a dissabte, de 20.30 h a 22.30 h

Diumenge nit  i dilluns tancat.

|
top

LA NOSTRA CARTA

LA NOSTRA CARTA:

Ostra Guillardeau Nª2 Al natural. 5,00€
Ostra amb aigua-xile de coriandre / En escabetx / Amb escuma de pernil. 6,50€
Llobarro curat amb oli de brasa i herbes silvestres 16,00 €
Gambes de Palamós a la planxa. 24,00 € / 250 Gr.
Tàrtar de tonyina i alvocat amb emulsió de soja, llimona i ceba tendra. 24,50 €
Amanida de tomata amb fruita de temporada, recuit de Fonteta i anxoves 18,90€
Torrada amb ànec de l’Empordà amb el seu paté ,”kikos” i crispetes 18,30€.
Gírgoles fregides amb cremós de formatge idiazabal. 15,80€
Ou de pagès amb sobrassada, patates rosses i toc de mel. 16,00€
Parmentier de patata al caliu amb cansalada del coll confitada, suc de rostit i tòfona d’estiu. 14,00€
Tataki de vedella empanat amb salsa de piquillo. 26,50€
Arròs melós de gamba de Palamós amb el seu carpaccio 28,00 €
Arròs de cap i pota amb xoriç 24,00€

× Com et puc ajudar?