TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI
Obert de dijous a dilluns de 13:30 a 15:30 hores i de 20:30 a 22:30 hores.
Dimarts i dimecres tancat.

|
top

LA NOSTRA CARTA

Suggeriments

• Gamba de Palamós a la planxa ( 250 gr. ) 24’00 €

• Croqueta de rostit i gamba 3’00 €

• Steak tàrtar de vaca vella amanida amb el seu greix, rovell d´ou a baixa temperatura i maionesa de kimchi 18’00 €

• Lingot de patata brava amb salsa 4’75 €

• Ostra amb aguachile d’ají groc, coriandre i menta. 8’00 €

• Ostra guillerdau nº2 al natural 5’00 €

Per compartir i disfrutar

• Amanida de tomata, anxoves, préssec rostit, crema agre, mojo verd. 16’30 €

• Ceviche de marisc amb moniato i fruita de la passió. 18’50 €

• Albergínia glacejada amb miso, sardina fumada i crispetes de quinoa. 14’90 €

• Porro escalivat amb bolets de temporada, tòfona, cansalada Maldonado, tòfona d’estiu i rovell d’ou. 16’50 €

Principals

• Galta de porc ibèric ‘’Juan Manuel’’ rostida amb ceba, envinagrats i patates fregides. 18’80 €

• Turbot rostit al forn amb el seu pil-pil de menta i llimona. 26’50 €

• Arròs melós de sèpia i gamba de Palamós.  24’50 €

• Tataki de vedella amb salsa cafè de paris.  21’00 €

Els postres de la casa

• After Eight, textures de xocolata amb menta. 9’00 €

• Peres al vi amb galeta de mantega, xocolata blanca i figues. 8’00 €

• Coulant de xocolata amb sorbet d’avellanes. 12’00 €

• Plàtan caramel·litzat amb cacauets i llimona. 8’50 €