TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI

DINARS:

De dimars a diumenge de 13:30h a 15:30 h

SOPARS:

de dimarts a dissabte, de 20.30 h a 22.30 h

Diumenge nit  i dilluns tancat.

|
top

LA NOSTRA CARTA

LA NOSTRA CARTA:

Ostra Guillardeau Nª2 Al natural. 5,00 €
Ostra amb aigua-xile de coriandre / En escabetx / Amb escuma de pernil. 6,00 €
Gambes de Palamós a la planxa. 24,00 € / 250 Gr.
Croqueta de pollastre rostit i Gamba de Palamós. 3,00 € / 1 U.
Croqueta de porc ibèric rostit. 3,00 € / 1 U.
Lingot de brava amb les seves salses. 4,75 € / 2 U.
Recuit de “Fonnteta”, anxoves, tomàquet cherry i pera confitada. 12,50 €
Amanida silvestre de fulles de temporada, moniato en escabetx i crispetes de quinoa. 12,00 €
Vitello tonnato amb la seva salsa, Tàperes i fulles de mostassa. 16,20 €
Cogoll d’enciam a la brasa, suc d’escalivada, verat fumat i taronja. 9,80 €
Mezzi Paccheri farcits de farça de canelon i escuma de pernil. 14,60 €
Steak tartar de vaca vella amb rovell d’ou a baixa temperatura i ceba especiada. 18,00 €
Costella de porc duroc glacejada amb arròs inflat i mojo verd. 14,00 €
Magret d’ànec, taten de nap, chutney de poma i raves. 18,60 €
Mandonguilles de vaca amb ou a 65ºC i milfulls de patates. 15,20 €
Tataki de vedella, amb salsa cafe de París i patates fregides. 21,00 €
Molletes rostides a la mantega sàlvia i puré patata. 16,70 €
Peix de llotja. – S/M
Arròs de Pals de vedella amb bolets i tòfona “melanosporum”. 22,00€

× Com et puc ajudar?