TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI
Obert de dijous a dilluns de 13:30 a 15:30 hores i de 20:30 a 22:30 hores.
Dimarts i dimecres tancat.

|
top

MENÚ ARRELS

Snacks-I:
Kombucha de temporada.
Escopinya encapsulat amb alga còdium.
Parfai de Gallina i blat de moro.
Morro, taronja amarga i herbes fresques.

Snacks-II:
Trompeta de la mort, cream fresh i caviar.
Avellanes amb foie.
Bolets i tòfona.
Brioche i ànec rostit.
Calçotada.

Principals:
Sípia, els seus interiors, xile Chipotle i Royal de musclos i rap.
Gambeta vermella amb coliflor, vainilla i algues.
Carabassa amb suero de parmesà, caragols i fonoll.
Verat, oli de llauna, beurre blanc i porro a la brasa.
Sorell en “espeto” i suc de les espines a la brasa.
Tendons de vedella a la carbonara.
Consomé de pell de patata, mantega, orella de porc i tòfona.
Peix de llotja amb salsa d’ortigues de riu i caviar.
Ànec amb salsafins i tòfona melanosporum.
Cérvol Mole i purè d’orellanes amb fino.

Postres:
Iogurt amb pebres i cítrics.
Poma de Girona amb toffe, prunes i cafè.

Petit fours:
Tatin de poma de Girona amb galeta.
Núvol de fruita de la passió i Iogurt.
Bombó de xocolata i cirera.
Gominola de gingebre confitat i mango.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.

PREU: 120€

*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.