TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI

DINARS:

De dimars a diumenge de 13:30h a 15:30 h

SOPARS:

de dimarts a dissabte, de 20.30 h a 22.30 h

Diumenge nit  i dilluns tancat.

|
top

MENÚ ARRELS

Snacks-I:

Roca de tinta i tàrtar de calamar.
Parfait de gallina amb textures de blat.
Avellana, galeta i els seus mimétics de foie-gras.
Entrepà de salmó fumat amb crema agria d’anet.

Snacks-II:

Cucurutxo de ceps.
Tac de pebrots rostits amb crema de calçots i oliva.
Empadrat.
Espinaques a la catalana.

Seqüència d’aperitius de temporada:

Crema de castanyes, foie-gras i remolatxa.

Mousse de carbassa, les seves pipes I castanya.

Seqüència vegetals:
Capdell d’encima a la brasa, suc d’escalivada, mermelada de toronja i verat fumat.

Gnocchi de moniato, mantega de vaca a la sàlvia, recuit de fonteta i avellanes.

Taten de nap, crema de patata trufada i rovell d’ou a 65 °C

Seqüència de peixos:

Pannacotta de gambes a l’all, granola de fruits secs i espàrrec verd.

Cranc de clova toba, amb pil-*pil de les seves espines, Tajet, chutney de poma i rabe.

Peix a baixa temperatura amb salsa de ortigues i pure de nyamares amb fava tonka

Seqüència de carns:

Bolet de temporada amb espuma de pernil ibèric.

Tendons de vedella amb salsa cafè de Paris.

Civet de pedacet de vedella amb mole de xocolata i cacau , celery de vainilla.

Seqüència de postres:

Xipre amb esponja de regalèssia , crema d’albedo de llimona i crumble

Platan caramel·litzat amb mole, sorbet de platan y strewsel de avellana

Miso *

Petit fours:
Cookie de avellana y curry.

Financier de coco I iogurt.

Bombó de xocolata.

Gominola de romaní i pera.

Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.

PREU: 125€

*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.

× Com et puc ajudar?