TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI

DINARS:

De dimars a diumenge de 13:30h a 15:30 h

SOPARS:

de dimarts a dissabte, de 20.30 h a 22.30 h

Diumenge nit  i dilluns tancat.

|
top

La
nostra filosofia

“Terram” ve del llatí terra. Metafòricament parlant, “Terram” és un espai gastronòmic on volem plantar i arrelar un projecte ambiciós i engrescador que permeti apropar al comensal el nostre saber gastronòmic.

Terram va sorgir a partir d’un procés laboriós de creació seguint la dinàmica del cicle de la terra. Nosaltres provenim de la terra. I a ella ens devem.

Conscients d’on venim, hem volgut plantar i arrelar un espai gastronòmic on gaudir dels productes de la mare TERRA.
Right Parallax Background Element

" Just on Girona indica el camí cap a la Vall de Sant Daniel i amb tots els seus camins a la natura, ens trobem amb TERRAM. Aquest petit gran restaurant té un objectiu i un concepte gastronòmic com pocs a Girona. Darrere d'un bon producte, el treball en el concepte és senzillament genial, de geni... El servei, l'espectacle de vins i el local amb la seva decoració en perfecta simbiosi amb el concepte gastronòmic fa de Terram un autèntic plaer pels sentits. "

Gerard Darnes

" Una excel·lent experiència. Menjar boníssim, plats molt ben elaborats i presentats de manera molt atractiva. Les sorprenents combinacions dels ingredients són molt originals i encertades. El personal és molt amable, et fan sentir com a casa en tot moment. Es nota l'entusiasme i les ganes de fer-ho bé'. Un plaer pels sentits!!! "

Esperança Clotas

" Un local petit però preciós i molt acollidor. L’equip és jove però molt professional, tant a la sala com a la cuina. Bon producte, a la recerca de sensacions, una experiència gastronòmica única. Molt i molt recomanable!!! "

Anna Vicens

" Excel·lent. Menú original, equilibrat i amb un extraordinari servei. Feia temps que no gaudíem tant. Per qui busqui noves fronteres de la cuina. Hem fet el menú radical. Us tornarem a visitar. "

Dr Kru

" Una experiència culinària superrecomanable. Personal molt atent i menjar excel·lent. Vaig avisar que no menjo carn en fer la reserva i van adaptar-me els plats del menú sense cap problema. És una opció excel·lent si voleu fer un menú degustació de categoria en un ambient relaxat i informal. "

Laia Pratsevalls

" És la nostra primera vegada, ens ho van aconsellar uns amics, i tenim clar que no serà l'última, donar les gràcies a tot l'equip! Si hi ha una paraula per a descriure seria excel·lent! Moltes gràcies nois continueu així! "

Irene Domenech

El
nostre
equip

Un equip jove, emprenedor, creatiu, ambiciós, apassionat… La filosofia d’aquest restaurant es fomenta en uns valors d’humilitat i autocrítica, un equip humà que gaudeixi del projecte!

Benvinguts a casa nostra, que és casa vostra.
Adrià Bou Oliver
Albert Morillo fabra
Leila Ajmil Dkioak
Ferran Lladó Genís
Ubicació
Carrer de Santa Llúcia, 2, 17007 Girona
Telèfon
872 026 865

terram-simbol-mig-superior
terram-simbol-mig-inferior

× Com et puc ajudar?