TERRAM RESTAURANT
|
|
|

HORARI
Obert de dijous a dilluns de 13:30 a 15:30 hores i de 20:30 a 22:30 hores.
Dimarts i dimecres tancat.

|
top

MENÚ RADICULAR

Snacks:
Kombucha de temporada.
Berberetxo encapsulat amb alga còdium.
Parfai de Gallina i blat de moro.
Avellanes i Foie.

Principals:
Sípia, els seus interiors, chile Chipotle i Royal de musclos i rap.
Gambeta vermella amb coliflor, vainilla i algues.
Cérvol amb mole i puré d’albercoc amb fino.

Postres:
Iogurt amb pebres i cítrics.
Poma de Girona amb toffee, prunes i cafè.

Petit fours:
Tatin de poma de Girona amb galeta.
Núvol de fruita de la passió i Iogurt.
Bombó de xocolata i cirera.
Gominola de gingebre confitat i mango.
Infusió de llimona, cardamom verd, pebre de Jamaica, llaurer i canyella de Sri Lanka.

PREU: 60€

*El nostre menú pot estar subjecte a canvis a causa de la temporalitat dels productes amb els quals treballem i a la creativitat del nostre xef.